Roadservice Kft

eu

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050

toyota logo

no1 logo

Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

Road Service Kft.

A ROAD SERVICE KFT. 1993. szeptemberében alakult meg, 1993. november elsejével nyitotta meg kapuit Karcagon, mint hivatalos TOYOTA márkakereskedés és szakszervíz. Ekkor igazi „kis gyöngyszem” volt a kereskedés, mely igen egyedi volt a városban, de még a környéken is. Ekkor a cég is, és a leendő ügyfelek is egy ismeretlen szót tanultak meg: TOYOTA. Nem is kellett sok idő, hogy az emberek hamar megszeressék, és tiszteljék ezt a nevet, mert egyenlő volt a szépséggel, a megbízhatósággal, a kényelemmel.

„A jót hamarabb meg lehet szokni,... mondja a magyar közmondás is. Ennek bizonyítéka volt, hogy a Karcag, Eötvös út 10.sz. alatti kis kereskedés kinőtte önmagát és 2000. novemberében megnyitotta kapuit a Gyarmati út és a 4.sz. főút kereszteződésében másfél hektáron felépített új, modern szalon és szakszervíz. Itt már európai színvonalú szalon és szerviz várta a tisztelt ügyfeleket, ahol szintén megpróbált a cég minden tőle telhetőt megtenni, hogy elégedetten távozzanak a hozzájuk betérők. Ebből kifolyólag mind szélesebb körben hódította meg, illetve hódította el a TOYOTA, a gépkocsi iránt érdeklődőket.

Ezt követően 2004-ben a TOYOTA MOTOR HUNGARY KFT. fevetésére és buzdítására a Hajdú-Bihar megyei piacot is fel kellett ölelni a ROAD SERVICE KFT-nek, ennek eredményeként 2005. október 14-én kinyitotta kapuit a már meglévő és a leendő ügyfelei előtt. Ez egy igen nagy kihívás és teher volt a cég számára, mely azonban nem csak azt jelenti, hogy bővült számukra a piac, hanem majdnem 13 év gyümölcse, amit talán a Kft. szorgalma, elhivatottsága, és természetesen döntő többségében az Önök, az ügyfelek a cég felé irányuló bizalma hozta meg.

Nagy örömmel, és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves leendő és meglévő ügyfelünket, hogy a debreceni szalonunk Lexus prémium gépjármű bemutató szalon beruházásunk befejeződött és megnyitotta ajtóit minden érdeklődő előtt.

22

20190129 163010

 

28

 

Gánya Rudolf és Illés-Tóth Kálmán tulajdonosok, ügyvezető igazgató urak hálásan köszönik, hogy eddig is megtisztelték bizalmukkal kereskedésüket. Úgy gondolják, hogy az elmúlt jó évtized alatt kölcsönösen bizonyítva lett, hogy nem volt rossz választás egymás keresése, és megtalálása.

Az új kereskedésről röviden csak annyit, hogy az épület nagysága és kényelme, illetve belső koncepciója a TOYOTA elvárásainak megfelelően lett kialakítva. Többek között a 12 állásos szakszervíz, ahol minőségi munkát tud Önök részére biztosítani képzett szakemberekkel, és a legmagasabb szintű berendezésekkel.

A tulajdonosok reményüket fejezik ki, hogy az elkövetkezendő időkben továbbra is megtisztelik a Kft-t bizalmukkal, melyre továbbra is méltóak kívánnak lenni. Ennek érdekében a jövőben is a TOYOTA vásárlók maximális kiszolgálását helyezik előtérbe. Bíznak továbbá abban, hogy a vezérképviselet elvárásait minél magasabb szinten teljesíteni tudják, és továbbra is elsők között lesznek az ügyfél megelégedettségi felmérésben, mely talán reálisan tükrözte ügyfeleik véleményét. A cégünk mottója továbbra is, hogy mindenki elégedetten távozzon, mert csak az tér vissza, akit becsülettel, tisztességgel szolgálnak ki.

 

1